fbpx

Om oss

TROLL består av de 2 firmaene TROLL HUNDEFÔR AS og TROLL MUSHING AS med totalt 3 fysiske butikker i Trondheim, på Røros og på Tynset, og 1 nettbutikk, i tillegg til flere regionlager på fôr og mange forhandlere på både fôr og utstyr rundt omkring i Norge.

De 3 butikkenes utvalg vil variere etter butikkens størrelse og fasiliteter og det lokale kundegrunnlaget, men varer som finnes i «konsernet» kan skaffes og leveres på alle butikkene.

Ansatte Røros  (Tlf 72410500) :

Kristin Engan

Kristin Engan

Butikksjef Røros + Administrasjon

Telefon: 72410500
E-post: kristin@troll-hundefor.no

Kristin er butikksjef på Røros og har også ansvar for administrativt arbeid og fakturering både i Troll Mushing AS og Troll Hundefôr AS. Kristin har mye erfaring på jakthund samt mye kunnskap om fôring og ernæring på hund generelt.
Nina Kjelsberg

Nina Kjelsberg

Salgssjef Fuglehund/butikk

Telefon: 72410500
E-post: nina@troll-hundefor.no

Nina er en av Norges fremste oppdrettere av Gordonsetter og Irsksetter og er både Norgesmester og Sølvhundvinner. Nina har vært ansatt siden 2004 og jobber Mandag, Tirsdag og Torsdag. www.imingen.info
Jan Magne Wolden

Jan Magne Wolden

"7de far i huset"

Telefon: 72 41 05 00
E-post: jan@troll-hundefor.no

Firmaets "old man" og grunnlegger. Har flyttet til Røros og truet med å pensjonere seg men dukker til stadighet opp på butikken der og er også ferievikar.

Ansatte Trondheim (73941725):

Janne Schjetne

Janne Schjetne

Butikk/Nettbutikk

Telefon: 73941725
E-post: Janne@troll-hundefor.no

Janne er vårt nyeste tilskudd og har stort fokus på den fysiske butikken i Trondheim.  Janne har god erfaring med hund, og da med hovedvekt på et aktiv hundehold rundt retrivere.
Lea Christensen

Lea Christensen

Kontor/Butikk/Nettbutikk

Telefon: 73 94 17 25
E-post: lea@troll-hundefor.no

Lea begynte å jobbe i TROLL i 2019. Fra å være realtivt ny i forhold til aktivt hundehold har hun hatt en bratt læringskurve her hos oss, og bistår nå gjerne både på telefon og i butikken.
Torgrim Volden

Torgrim Volden

Sledehund og Distribusjon

Telefon: 73941725
E-post: torgrim@troll-hundefor.no

Torgrim begynte å jobbe i TROLL i 2006 da vi flyttet til nye lokaler. Torgrim har vokst opp med hundekjøring. Han er ivrig jeger og har utdannelse fra Trondheim Hundeskole.
Roar Wolden

Roar Wolden

Daglig Leder

Telefon: 73 94 17 25
E-post: roar@troll-hundefor.no

Roar har jobbet med TROLL siden oppstarten i 1991. Roar er utdannet TD gjennom Norges Hundekjørerforbund og har vært tilstede på de aller fleste Femund- og Finnmarksløp siden 1996 som TD, handler og kjører.

Ansatte Tynset:

Rune Olesen

Rune Olesen

Troll Cart + kontor/butikk

Telefon: 46892226
E-post: rune@troll-hundefor.no

Rune er Troll-sjef på Tynset hvor vi har butikk, lager og verksted. Rune har lang erfaring fra turistkjøring og turkjøring med sledehunder, og er den som har hovedansvaret for TROLL CART, TROLL SLED og de andre produktene til Troll Mushing.