fbpx

TROLL Tørrfôr leverer til toppscore selv på de tøffeste prøver.

Skal man teste kvaliteten på et produkt skal man alltid teste det under de meste ekstreme forhold som er tilgjengelig, for fungerer det der, fungerer det mest sansynlig for alle andre også.

Troll tørrfôr testet hvert eneste år på Finnmarksløpet, hvor åpenklasse kjørerne tilbakelegger 1200km iløpet av en uke.
TROLL EKSTREM står til toppscore selv på de siste etappene, der hvor mange andre opplever at hunder ikke lenger spiser eller går tom for energi.

TROLL – Når pris og kvalitet teller!

På de lange løpene er det fint å slippe bekymringer for om hundene spiser fôret eller om spannet får problemer med diare i år også.

Selv om man trener langt og lenge gjennom hele høsten og vinteren er det  jo først når man kommer godt ut i de lange løpene at hundenes næringsopptak og kennelens foringsregime virkelig blir satt på den ypperste prøve.

* Spiser hundene maten de får, eller krever det mye arbeid eller annet fôr en det som er brukt gjennom hele oppkjøringen for å fullføre løpet?
* tar de til seg all næringen i fôret slik at de klarer å holde vekta sånn høvelig helt til mål, eller havner hunder under godkjent BodyScore?
*  Tappes hundene for væske, humør og krefter på grunn av diare, eller holder magene seg fine helt frem til målstreken?

Vår erfaring er at:
– de som kjører med TROLL tørrfôr jevnt over fôrer en større andel tørrfôr gjennom hele løpet enn de fleste andre, også på de siste etappene når hundene er trøtte og slitne.
– at smakligheten på TROLL EKSTREM er bra bekreftes årlig av det faktum at kjørere som opplever at hundene slutter å spise sitt eget tørrfôr underveis i løpet, med stort hell får i dem TROLL, og gjerne ”overtar” overskuddsfôret fra TROLL kjørere som forlater sjekkpunktene.
– Kristian Walseth i løpet av de 3 siste Finnmarksløpene i åpen klasse ikke har måttet  sette ut en eneste hund på grunn av diare, og/eller lav bodyscore!

Når hunden presses til det ytterste – leverer TROLL fortsatt varene!