fbpx

Vilkår/betingelser

Vilkår og betingelser for TROLL HUNDEFOR AS (org. nr 979 662 238)

Prisene i nettbutikken er å forstå som salgspris inklusive 25% mva.

På alle bestillinger over kr. 600,- er frakt i Norge inkludert i prisen på produktet, med unntak av noen få produkter hvor frakt kommer i tillegg på grunn av produktets vekt eller størrelse. For de varene hvor frakt kommer i tillegg vil dette stå tydelig spesifisert i produktinformasjonen.

På alle bestillinger hvor den totale vareverdien er under kr. 600,- vil det tilkomme et fast fraktgebyr på 79,-
Ettersom fraktgebyret ikke regnes som en del av selve ordrebeløpet vil man kunne oppleve ordrer med fraktgebyr, som totalt sett inklusive fraktgebyret er over fraktfri grensen på kr. 600,-

På alle ordrer vil det tilkomme et administrasjonsgebyr på kr. 19,-

Betalingsvilkår

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkl. mva. (Mva trekkes automatisk i fra på produktene så snart det legges inn at varene skal sendes til Svalbard eller utlandet).
Porto innen Norge er på de fleste produkter inkludert i prisen (tillegg for pakkesending til Svalbard i henhold til postens gebyrer).

Produkter hvor frakt ikke er inkludert er tydelig merket med dette i den detaljerte produktbeskrivelsen. Les mer om dette under avsnittet om frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene når vi ønsker. I hovedsak vil dette gjelde tilbudsvarer. Varer som ikke kan leveres til bestilt pris vil ikke sendes ut til kunde uten at ny pris er avtalt.

BETALING
Vi benytter DINTERO som betalingsløsning i nettbutikken. Da velger du selv om du vil betale med kort (kredit og debet), mot faktura, med Vipps eller å dele opp betalingen over flere avdrag.
Ved alle ordrer med kredittsalg gjennom DINTERO (faktura og delbetaling) vil DINTERO gjennom sine samarbeidspartnere gjennomføre en kredittsjekk av kunden før en eventuell godkjenning av ordren.

Vi gjør oppmerksom på at beløpet trekkes fra konto først når ordren er fullført og varen sendes ut. Frem til da reserveres beløpet bare selv om det på konto kan fremstå som at beløpet allerede er trukket.


Levering og frakt

LEVERING
Etter at vi har mottatt din bestilling vil vi pakke og sende varen(e) i løpet av 1–3 arbeidsdager. Om noen av varene ikke skulle være på lager, vil vi gi beskjed om dette. Normal forsendelsestid er 2–7 arbeidsdager til adresser i Norge. Leveranser utenfor Norge må avtales spesifikt.
I forbindelse med Jul/Nyttår og Påske vil både pakking, utsending og transporttid være lengre enn de nevnt ovenfor.

FRAKT
Vi sender alltid våre varer med Postnord eller Posten så langt dette er mulig. Disse må da hentes på nærmeste utleveringssted hvis ikke annet er avtalt.
For noen produkter er imidlertid sending med Posten/Postnord umulig på grunn av vekt eller størrelse. Frakt på disse produktene må avtales i hvert enkelt tilfelle og fraktkostnad kommer i tillegg til prisen oppgitt i nettbutikken.
Informasjon om at frakt kommer i tillegg er tydelig merket under det enkelte produktets detaljerte produktbeskrivelse.
Ved sammenfallende bestilling av fôr og utstyr kan utstyret pakkes og sendes sammen med fôret hvis det informeres om dette.

Retur og bytte

ANGRERETT OG REKLAMASJON
Private som kjøper en vare på internett har normalt 14 dagers angrefrist i henhold til norsk lov.
I den siste mailen som omhandler ordren, der hvor vi bekrefter at ordren er behandlet og fullført, ligger det med et Angrerettskjema som vedlegg. Angrerettskjema kan også fås tilsendt ved å sende oss en mail her, men vi har sluttet å sende med papiret med alle ordrene da dette ene lille tiltaket sparer miljøet for mange tusen ark/utskrifter hvert år.
Varen skal da returneres i ubrukt tilstand. Husk at vi skal kunne selge den returnerte varen din som ny.

Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

Angrerett av varer etter 14 dager, eller av brukt vare, er også mulig, men hvis produktet ikke kan selges som ny til fullpris vil det av TROLL bli fastsatt en «restverdi» på produktet i henhold til antatt mulig salgsverdi og det er da dette som vil utgjøre refusjonsbeløpet.

Transportkostnadene tilfaller kunden ved all retur ved bruk av angrerett (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

NB! Varer som returneres til oss i postoppkrav eller «mottaker betaler frakt» vil ikke bli hentet. Returen bør skje i registrert postpakke, da bortkommen post i brevsending sjelden kommer til rette og produktet er kundens ansvar frem til det er registrert mottatt hos Troll Hundefôr AS. Angrerettskjema, eller et håndskrevet ark med tilsvarende informasjon skal alltid fylles ut og må følge varen som returneres. Reklamasjonsrett etter kjøpslovens bestemmelser.

UAVHENTEDE LEVERANSER
Uavhentede varer som kommer i retur til oss vil bli oppbevart hos oss i påvente av at kunden tar kontakt. Deretter vil vi avtale med kunden hva vi skal gjøre for at han/hun skal få varen sin. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet.

Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur/retur og et gebyr pålydende kr. 250,- på en egen faktura. Dette for å dekke våre kostnader og arbeid i forbindelse med den uavhentede pakken.
Ekstra kostnader forårsaket av feil gjort hos TROLL, posten eller annen befrakter belastes ikke kunden.

Betaling for bedrifter (bedriftsfaktura via Two)

Bestiller du og betaler som bedrift gjennom betalingsløsningen Two, gjelder følgende vilkår og betingelser.